• FAQ

  Hoe kan ik een afspraak maken met een adviseur?

  U kunt telefonisch contact opnemen, het contactformulier invullen of een email sturen naar info@verhuurbeheernederland.nl

  Wat zijn de kosten per maand?

  De kosten zijn € 39,50 ex BTW per pand per maand.

  Hoe kan ik de overeenkomst opzeggen?

  U kunt de overeenkomst ten alle tijden schriftelijk opzeggen met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.

  Werkt Verhuurbeheer samen met mijn eigen bank?

  Verhuurbeheer Nederland werkt in Nederland samen met de Rabobank en in België met  Fortis BNP Paribas. Andere banken zullen snel volgen.

  Is internetbankieren verplicht?

  Ja, om een volledige dienstverlening te kunnen bieden is dit noodzakelijk. Heeft u geen mogelijkheid tot internetbankieren dan regelen wij dit voor u.

 • Kan mijn boekhouder aan het eind van het jaar verder met dit overzicht?

  Verhuurbeheer Nederland probeert een zo volledig mogelijke boekhouding in het dossier weer te geven,  zodat uw boekhouder een compleet overzicht kan downloaden. Natuurlijk bent u zelf verantwoordelijk om de juiste facturen in het systeem te uploaden.

  Word ik op de hoogte gehouden van de kosten van onderhoud e.d.?

  U kunt zelf prijsafspraken maken met de serviceverleners.

  Wat gebeurt er als mijn huurder zijn huur niet betaalt?

  Verhuurbeheer Nederland zal direct een herinnering per mail naar de verhuurder sturen. Heeft hij na een tweede herinnering nog steeds niet betaald, dan zal er een incassotraject gestart worden, dat u online kunt volgen.

  Hoe kan ik mijn rendement berekenen?

  Heeft u als klant een mooi project gezien, en wilt u snel uw rendement berekenen?  Stuur ons dan een aantal gegevens per mail door en u krijgt van ons zsm een volledige rendementsberekening. Dit is inbegrepen in het servicepakket, de benodigde  formulieren krijgt u bij inschrijving.